JANDARMA TEŞKİLATININ 180. İNCİ YILI KUTLU OLSUN

Jandarma bir kanun ordusudur ve Osmanlı İmparatorluğu döneminde 1839 tarihinde kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamada büyük bir fedakârlık ve özveriyle görevini yerine getirmektedir.

Ülkemizde yürütülen güvenlik hizmetlerinin çok önemli bir parçası olan Jandarma Teşkilatımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile huzur ve asayişin sağlamasında, önleyici tedbirler alarak suç ve suçlu ile mücadelede önemli bir görev anlayışı üstlenmiştir. Jandarma teşkilatı operasyonları ile çok önemli görev ve sorumlulukları yerine getirerek, Türk Ulusunun sevgisini, saygısını ve güvenini kazanmıştır. Kahraman Jandarma Teşkilatımızın, bundan sonra da üstlendiği bu zorlu görevleri başarıyla sürdüreceğine inancımız tamdır.

Vatan, Bayrak sevgisi ve üstün vazife anlayışı içinde görevlerini yerine getiren jandarma teşkilatımız Türkiye Cumhuriyeti’ nin adaletini, yardımseverliğini ve güler yüzünü göstermektedir. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Jandarma teşkilatımızın 180’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi ve ahrete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor hayatta olan gazilerimize ve görevi başındaki tüm Askerlerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş