ŞEHİT BABASI AYHAN ALTANAY’ I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimi şehit Babası Ayhan ALTANAY’ ı  Hastane de ziyaret ettiler.

Acı Badem Hastanesinde Şehit Babası Ayhan ALTANAY’ ı ziyaret eden Denek Başkanı Metin ŞENOL açıklamada bulundu. Denek üyesi olan şehit Babası Ayhan ALTANAY’ ın uzun zamandan bu yana rahatsız olduğunu ve geçtiğimiz günlerde ağırlaştığını dernek yönetimi olarak şehit Babasını tedavi olması için Acı Badem Hastanesiyle görüşülerek yatışı sağlandığını ve gerekli tedaviye başlandığını başlanan tedavi sonucunda olumlu gelişmelerinde yaşandığını ifade etti. Ayrıca şehit Babasının Emekli bir asker olmasından dolayı Emekli Astsubaylar Derneğinin de üyesi olduğunu Emekli astsubaylar Dernek Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ ve yönetimi olarak şehit Babasına gerekli desteği verdiklerini ifade etti.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı olarak şahsı yönetimi ve üyeleri adına şehit Babası Ayhan ALTANAY’ a acil şifalar dilediğini ve Emekli Astsubaylar Dernek Başkanın H. Şinasi DOĞAÇ ve yönetimine şehit babasına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Paylaş