GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer UYAR ve yönetimini ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Bursa İlinde faaliyet gösteren 2847 sayılı Kanunla kurulan Askeri kökenli iki dernek olduklarını ve dernekler arasında sürekli iletişim halinde oldukların gazi ve şehit aileleri ile ilgili tüm çalışmaları beraber yürütüp camialarına hak ettikleri saygınlığı korumak daha iyi bir yaşam sunma mücadelesi vermek istediklerini ifade ederken bu günkü ziyaretlerinin geçtiğimiz günlerde genel kurul yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa şubesi Başkanı Sayın Muzaffer UYAR’ ın yeniden çoğunluğun oyunu alarak Başkan olarak seçilmesidir dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer UYAR’ a ve yönetimine başarılar dilerken çalışmalarının bundan sonrada beraber yürütmek istediğini söyledi.

Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer UYAR’ da yıllardır Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi ile beraber hareket ettiklerini bu gün buraya gelerek bizleri hoşnut etmişlerdir. Bizler gazi ve şehit aileleri olarak ayrılmaz bir bütünüz ne kadar yasalarımız ayrı olsa da aynı amaç için bedeller ödedik dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer UYAR gerek sınır içi gerekse sınır ötesi operasyonlarda görev alan Türk Silahlı Kuvvetlerine görevlerinde muaffakiyet, tüm şehitlerimize Allah’ tan rahmet gazilerimize de acil şifalar dilediler.   

 

Paylaş