BURSA ALTIN ŞEHİR OKULLARINDAN ZİYARET

Bursa da faaliyet gösteren Altın Şehir Okulları Müdür Yardımcısı, öğrencileri ve öğretmenleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret ettiler. Dernek Yönetimi, öğrencileri ve öğretmenleri dernek yerleşkesinde ağırladı.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL derneğin tarihçesi, yapmış oldukları faaliyetler ve ziyaretlerle ilgili bilgi verirken, gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntıları ve kendisinin yaşamış olduğu olayların öğrencilere iletti. Altın Şehir Okulu Müdür Yardımcısı Sayın Cafer ARSLAN, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını ve öğrencilerinin bu konuda ki farkındalıklarını göstermek için derneği ziyaret etmek istediklerini söyledi. Sayın ARSLAN ve Rehber Öğretmeni Sayın Şükriye AVCI hassas bir dönemden geçtiğimizi ve ailelerimizin her zaman öğrencilerimizle birlikte yanında olduklarını ifade etti. Altın Şehir Okulları ile birlikte şehitlikler ziyaret edildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Altın Şehir Okulları Müdür Yardımcısı, Öğretmenleri ve Öğrencilerine bu konuda göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür eder, Eğitim ve Öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

 

Paylaş