BURSA GÖZ’DEN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını Bursa göz merkezi çalışanları ziyarette bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını, Bursa göz Merkezin’ den kurumsal iletişim sorumlusu Güler TAHİR, hasta danışmanı Burcu YAVUZ ve ekibi derneğimizi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla derneğimizi ziyarete bulundular. Bursa Göz Merkezin’ den Kurumsal İletişim Sorumlusu Güler TAHİR 18 Mart Cumartesi günü ülke genelinde Çanakkale Savaşı ve Şehitlerimizi anama gününü kutlayacağız. Bu anlamlı günde sizlerle beraber olmak ve tüm şehitlerimizi ve ahrete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet, şükranla anmak ve geride kalan ailelerin acılarını paylaşmak için bulunduğunu ifade etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL dernekleri hakkında da gerekli bilgilendirmelerde bulunarak kendilerine ziyaretlerinden dolayı şahsı, gazi ve şehit aileleri adına bu anlamlı ziyaret için sonsuz teşekkür ettiler.

Paylaş