TURHAN TAYAN ANADOLU LİSESİNİN 18 MART ETKİNLİĞİ

Bursa Turhan Tayan Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferinin 103.yıl dönümü dolayısıyla hazırlamış oldukları programa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak katılım sağlandı.

Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları program Okul bahçesinde velilerin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Okul Müdürü Sayın Bünyamin DEMİRCAN Çanakkale Zaferinin önemine vurgu yaparak öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu etkinlikten dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Çanakkale Zaferinin önemi, şehitliğin ve gaziliğin ne ifade ettiğini anlatarak öğrencilerin farkındalıklarını arttırmak adına konuşma yapmıştır. Şehit Babası Ali TAŞTAN Oğlunun mezun olduğu okulda bulunmaktan son derece memnun olduğunu, bu gibi etkinliklerle oğlu Şehit Tolga TAŞTAN’ ın anıldığını görmek bizleri mutlu etmektedir diyerek günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmıştır. Çeşitli etkinliklerle tören sona ermiştir. Okul Müdürü Sayın Bünyamin DEMİRCAN programa katılan gazi ve şehit ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak bu anlamlı törenden dolayı Okul Müdürü Sayın Bünyamin DEMİRCAN başta olmak üzere öğretmen ve öğrencilerine şehit aileleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş