ŞEHİT BABASI EMRULLAH ATASEVER’ E PLAKET

2004 yılında Tunceli Nazimiye’de şehit olan Timur ATASEVER' in Babası Emrullah ATASEVER üyesi olduğu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete geldi.

Şehit Babası Emrullah ATASEVER 2004 yılından bu güne kadar üyesi bulunduğu derneğe önemli katkılarda bulunmuştur. Bunların başında 31 Ekim 2012 yılında Bursa Yavuz Selim Mahallesindeki olaylara müdahalesi, gerek dernek içinde gerek dışında derneğin ve gazi şehit ailelerinin sesini duyurması, şehitlerimize ve ahrete intihal etmiş gazilerimiz için dua okuması, bazen de sitemli sözleri ile gündeme gelen ama bizleri her koşulda birlik beraberlik ekseninde derleyen Şehit Babası Emrullah ATASEVER’ e olumlu katkılarından dolayı dernek yönetim kurulu kararı doğrultusunda kendisine dernek ve tüm üyelerimiz adına plaket verme kararı almıştık. Bu gün bizleri ziyarete gelen şehit babamıza dernekte bulunan gazi ve şehir babaları ile beraber katkılarından dolayı teşekkür edip plaket taktim ettik.

Şehit Babası Emrullah ATASEVER’ e Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesine ve üyelerine vermiş olduğu katkı ve çabalardan dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederim.

Metin ŞENOL

BAŞKAN 

Paylaş