MUSTAFAKEMALPAŞA’ DA GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Bursa Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, gazi ve şehit aileleri onuruna Mustafakemalpaşa İlçesi Yunus Tesislerinde iftar yemeği düzenlendi.
Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa MASATLI, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut ÖNEŞ, Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Mehmet BÖBERCİ, TÜMŞAD Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer UYAR, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Erkut ÖNEŞ ; Rahmet, bereket ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı bu anlamlı günde davetimizi kırmayarak bizleri onurlandırdınız. Sizin varlığınız, bu ülkenin birliği, bütünlüğü, bekası, bağımsızlığı için en büyük unsurdur. Sizler Vatanını ve Devleti için korkusuzca hayatlarını adayan şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Sizlerin her daim hizmetinizdeyiz, emrinizdeyiz. Bu bereketli toprakları bize yurt yapan, Ay yıldızlı bayrağın al rengi solmasın diye canlarını feda eden vatan evlatlarımızı ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL da bu güzel iftar gecesinde gazi ve şehit ailelerini bir araya getiren ve aynı sofrada buluşturan ev sahipliği yapan Bursa Valisi Sayın İzzettin KÜÇÜK’ e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut ÖNEŞ’ e ekibine’ e teşekkür ederek, bu vatan uğrunda canlarını feda eden şehitlerimizi, ahrete intikal eden gazilerimizi rahmetle şükranla anar hayatta olan gazilerimize sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim dedi.

 

Paylaş