ŞEHİT ÇOCUĞUNDAN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanlığını Şehit Kızı Safinaz BİLİR BARUTOĞLU ziyaret etti.

Safinaz BİLİR BARUTOĞLU, Babası Hüseyin BİLİR’ in Deniz er sınıfı 01Kasım 1978 tarihinde 1’ nci Dz. Er . Egt. A. Komutanlığı Hatay / İskenderun’ da, Temel askerlik eğitimini müteakip Dz. Üs. Komutanlığı 71’nci Bt. Komutanlığı Bartın ilinde 13 Mart 1980 tarihinde askeri aracın kaza yapması sonucunda şehit olduğunu ifade etti. Şehit Hüseyin BİLİR’ in kızı Safinaz BİLİR BARUTOĞLU eşi ve çocukları ile dernek ziyaretinde bulundular. Şehit kızı Safinaz BİLİR BARUTOĞLU Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulunda bulunan kişilere kendisine ve tüm gazi ve şehit ailelerine yol gösterip yanlarında olduklarından dolayı teşekkür etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL 81 İlimizde gazi ve şehit ailelerimiz var bizler hayatımızın baharında büyük sorumluluklar alarak büyük sorunlar yaşayarak hayatta kalmaya çalışan aileleriz, Bizlere düşen bu ailenin fertlerine kol kanat olmak acılarını beraber yaşayıp paylaşmaktır. Buy yüzden sizler bizlere emanet edilen yegâne değersiniz, bu kapı her daim sizlere sonuna kadar açıktır. Şahsı ve ekibi olarak gazi ve şehit ailelerinin yanında olmaya çalışacaklarını ifade ederken ziyaretlerinden dolayı BARUTOĞLU ailesine teşekkür etti.

Paylaş