ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Bursa ve İnegöl Sosyal Hizmetler Müdürlükleri, İnegöl’deki şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlediler.

Önceki akşam Gözde Kır Bahçesi’nde düzenlenen programa ilçe protokolünün yanı sıra İnegöl’de bulunan şehit ve gazi aileleri katılım gösterdiler.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Bursa Muharip Gaziler Dernek Başkanı Muzaffer Uyar, "Bugün 11 ayın sultanı Ramazan ayında bizleri toplayan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren Sosyal Hizmetler İl Müdürümüze ve yönetimine, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanım adına hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
MUTLU VE DUYGULUYUM
AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel, "Ramazan ayında böylesine güzel bir iftarda sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum ve duyguluyum. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin" şeklinde konuştu.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, "Ben Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyorum. Siz kıymetli ailelerimiz ile bizleri bir araya getirdikleri için, bu güzel geceyi bizlere yaşattıkları için... Ramazan ayının artık sonlarına yaklaşıyoruz. Kadir Gecesi yaklaşıyor. Rabbim inşallah hep birlikte Kadir Gecemizi kutlamayı nasip etsin ve sonrasında da bayrama bizleri ulaştırsın inşallah” diye konuştu.
ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ ONUR KONUKLARIMIZ
Son olarak konuşan Kaymakam Ali Akça ise, “Hiç şüphesiz bu akşamın onur konukları, aziz şehitlerimizin emanetleridir. Ben aziz şehitlerimizin annelerine, babalarına, gençlerine çocuklarına, bizlerle birlikte olan gazilerimize, hürmetlerimi sunuyorum. Ortaokul yıllarından beri Allah'ın bize emri olan oruç ibadetini yerine getirmeye gayret ederim. Ama ben hayatımda bu kadar rahmet dolu, bu kadar yağmur dolu bir Ramazan yaşamadım. Allah'ın rahmetinden dolayı şükrediyorum. Bu akşam biz Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün ve İlçe Müdürlüğü'nün misafiriyiz. Bu vesile ile müdürlerimize ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Yarınlarımız bol bereketli ve aydınlık olması temennisi ile Ramazan ayına bizleri ulaştıran Cenab-ı Hakk'ın inşallah bayramı görmeyi de nasip etmesini temenni diyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş