ŞEHİT İSA ÖZKAN’ IN AİLESİNİ ZİYARET

Kahramanmaraş’ ın Çağlayancerit ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş İsa ÖZKAN memleketi Bursa'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Şehit Özkan'ın naaş ı, önce Büyükorhan ilçesi Gedikli Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Cenaze, burada helallik alınmasının ve duaların ardından ilçe merkezindeki Orhan-ı Kebir Camisi'ne getirildi. Orhan-ı Kebir Camisi önünde toplanan binlerce kişinin katılımı ile cenaze namazı kılınan şehit İsa ÖZKAN’ ın naaşı Büyükorhan Gedikli mezarlığına defnedilmişti. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi Büyükorhan Gedikli Mahallesinde oturan şehit İsa ÖZKAN’ ın ailesini ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL, aileye baş sağlığı dilerken dernek üyeleri olarak bizler yıllardan bu yana bu acılarla yoğrulduklarını, bizler ne kadar da istemesek de şehitlerin gelmesini yaşamış olduğumuz coğrafyada iç ve diş şer odakların gözlerinin olduğunu, bu sebepten dolayı Ülke savunması için şehitler vermekteyiz. Şehit İsa ÖZKAN kardeşimizde bunlardan biri ve şehit ailesi olarak sizlerde bizim ailemizin bir ferdi oldunuz. Bizlere düşen onurlu ve vakur duruşumuzu muhafaza ederek yaşamımıza devam etmektir. Siz değerli ailemize bir kez daha Cenabı Allah tan sabırlar diler, şehit İsa ÖZKAN ve tüm şehitlerimizi saygıyla, rahmetle ve şükranla anıyorum, ruhları şad olsun dedi.

Şehit annesi Fatma ÖZKAN benim beş erkek evladım var birini bu vatana kurban ettim diğer evlatlarımı da kurban ederim. Şehit oğlumun ardından diğer kardeşleri de askerlik yapmalarına rağmen onlarda asker olmak istiyorlar. Oğlum İsa Gedikli Mahallesinin ilk şehidi, vatan için şehit oldu, bütün mahalleli şehit oğlum İsa’ yı bağırlarına bastılar ve artık onlarında oğlu oldu, çok gururluyum dedi.     

 

Paylaş