MESS BURSA BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube yönetimi olarak Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası MESS, 14 Ekim 1959 tarihinde İstanbul'da çağdaş, ileri görüşlü, sanayileşmeye kendilerini adamış ve ilkeli 11 girişimci tarafından kurulmuş olan MESS Bursa Bölge Temsilcisi Sayın Av. Mustafa Nihat ZİNCİRLİOĞLU’ nu makamında ziyaret ettik. Sayın ZİNCİRLİOĞLU’ na yönetim olarak kendimizi tanıtıp dernek ve faaliyetlerimiz konularında bilgilendirmelerde bulunduk. Kendisinden Türkiye Cumhuriyeti’ nin dördüncü büyük İli olan Bursa’ da temsilcilik yapması birçok işverenlerle beraber olmasından dolayı gazi ve şehit çocuklarının kendilerine bağlı olan özel işletmelerde kontenjan ayrılması ve Bursa’da faaliyet gösteren derneğimizin ve üyelerimizin bilinmesi, tanınması konularında talebimiz oldu.   

Sayın ZİNCİRLİOĞLU Kurumu MESS hakkında bizlere de bilgi verdi. Kuruluşlarının Otomotiv ana ve yan sanayiinde yer alan üyelerimizin ağırlıklı olarak faaliyette bulunduğu Bursa'da yer alan Bursa Bölge Temsilciliği 1974 yılında kurulmuştur. Bilecik, Eskişehir, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova da Bursa Bölgesi'nde yer almaktadır, Bizler bölge dahilindeki üye işverenlerimiz arasında diyalog ve işbirliğini geliştirmek, endüstri ilişkileri ve çalışma mevzuatında yer alan hukuki ve teknik konularda üyelerimize yardımcı olmak, üyelerimiz ve resmi makamlar nezdinde sendikamızı temsil etmek Bölge Temsilciliğimizin görevleri arasındadır. Bölge temsilciliğimizin çalışmaları, bölge dahilindeki üye işverenlerimiz tarafından seçilen Bölge Temsilciler Kurulunca yürütülür dedi. Sayın ZİNCİRLİOĞLU gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını ifade ettiler.

Sayın Av. Mustafa Nihat ZİNCİRLOĞLU’ na bizlere göstermiş olduğu alakadan dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş