KOMİSER ÜLKERİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Çarşı Karakolunda görev yapan Komiser Sezer ÜLKER’ i ziyarette bulundular.

Bursa Valiliğinde Protokol Şubede görev yapan Sezer ÜLKER Ankara’ da almış olduğu eğitimin ardından Bursa İline atanarak Çarşı Karakolunda Komiser olarak göreve başlamıştır. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu SEZER’ i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilerken gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendisine şilt taktim ettiler.

Çarşı Karakol Komiseri Sezer ÜLKER gazi ve şehit aileleri dernek başkanı ve yönetimi beni ziyarete gelerek beni onurlandırmışlardır. Bu güne kadar görev süresi içerisinde gazi ve şehit ailelerine elimden gelen tüm desteği verdim ve bundan sonrada vermeye devam edeceğim. Bu Ülke için canlarını ve uzuvlarını feda eden kahramanlara borcumuz vardır, bu borçu canım sağ oldukça ödemeye gayret edeceğim gibi desteğimde her zaman devam edecektir. Beni ziyarete gelen Dernek Başkanı ve yönetimine teşekkür ederken Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize sağlıklı bir hayat dilerim dedi.

 

Paylaş