MEHMETÇİK VAKFINDAN ZİYARET

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği Başkanı Emekli Albay Ahmet Naci BAKIRCI Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundu.

Mehmetçik Vakfı olarak 1982 den bugüne kadar gazi ve gazi sayılmayan askerlere yardımda bulunurken diğer taraftan şehit ailelerine de gerekli destek ve özeni göstermektedirler. Yeni göreve başlayan Sayın BAKICI’ yı Denek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi makamında ziyaret etmişlerdi. Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği Başkanı Emekli Albay Ahmet Naci BAKIRCI ve Ast. Bçvş. Ahmet ÇİÇEK ile iade i ziyarette bulunarak sayın ŞENOL' u makamında ziyaret etmişlerdir. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Sayın BAKIRCI çeşitli konularda istişarede bulunmuşlardır. Sayın BAKIRCI, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği olarak gazi ve şehit ailelerine gerekli hassasiyeti göstereceklerini ifade etmişlerdir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, ziyaretinden dolayı Emekli Albay Ahmet Naci BAKIRCI ’ a yeni görevinde başarılar dilerken şahsı ve yönetimi adına teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş