CUMHURİYET HALK PARTİSİ TÜMŞAD I ZİYARET ETTİ

Bursa Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet KARACA Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Yönetim Kurulu ile gazi ve şehit aileleri Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet KARACA‘ yı derneklerinde ağırladılar. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Şehitlik Anıtı ve diğer Dernekler hakkında bilgilendirmelerde bulunup gazi ve şehit ailelerini yaşamış olukları sıkıntıları genel merkezlerinindi bilgisi dâhilin de gerekli Bakanlıklara verdiklerini Bakanlıklara verilen taleplerini desteklenmesi talep etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet KARACA’ Ya İl yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet KARACA Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını üzün zamandan buyana ziyaret etmek istediklerini, Dünya genelinde yaşanan kovit 19 hastalığı nedeni ile bazı programların ertelendiğini ifade etti. Sayın KARACA şahsı yönetimi ve partisi olarak vatan uğruna şehit, gazi olan kahramanlara ne yapsak azdır. Bizlere düşen bu kahramanlara ve emanetlerine sahip çıkmak olurken yasal düzenlemelerde üzerlerine düşen ne gerekirse yapacaklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet KARACA tüm şehitlere ve ahrete intikal eden gazilere Allah’ tan rahmet hayatta olan gazilere sağlıklı bir ömür diledi.

 

Paylaş