BURSA ŞUBESİNDEN ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak İnegöl ve Yenişehir de oturan şehit ailelerini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Muhasip İsmail GÖKÇEN Şehit Anne ve Babalarını evlerinde ziyaret ettiler. İnegöl ve Yenişehir de ikamet eden Şerafettin KOLAY, Ürkiye PEHLİVANOĞLU, Osman GÜNEŞ, Nevin SARUHAN, Fatma AKCAN, Fatma MEMİŞ, Maksut SARIKAYA, Şaban YILMAZ, Münire KARAKAFA, Gıyasettin ERDOĞAN, Müşerref CULFA, Dursun METE, Safinaz BARUTOĞLU, Zehra YAŞAR, İbrahim ÖZKAN ve Selim KUVANCI Şehit anne ve babalarını ziyaret eden Bursa Şubesi, kendileriyle güncel konularda görüş alışverişi yapılıp varsa sıkıntıları dinlendi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, ailelere her zaman yanlarında olduklarını ve taleplerini yerine getirmek için burada olduklarını ifade etti. Ailelerin bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren ŞENOL, bundan sonra da ellerinden gelen her türlü desteği sunmaya çalışacaklarını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, tüm gazi ve şehit ailelerimize sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam dilerken, şehitlerimize Allahtan rahmet diledi.

 

Paylaş