ÇOBANOĞLU AİLESİNİ ZİYARET

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtın da Dermeşkanlı Köyü'nde sürdürülen arama tarama faaliyetleri sırasında teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Bursalı Piyade Uzman Çavuş Taner ÇOBANOĞLU şehit olmuştu. Şehit Uzman Çavuş Taner ÇOBANOĞLU’ nun cenazesi Mihraplı Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Hamitler Şehitliği'ne defnedilmişti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri ve aileleri ile beraber ÇOBANOĞLU ailesini evlerine de ziyarette bulundu. Şehit ailesiyle bir araya gelen Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi bizler bu acıları yıllardan bu yana yaşamaktayız. Bu gün sizlerin yanına gelerek bu hayatta yalnız olmadığınızı ve bu hayata sizler gibi acı çekip hayatlarını devam ettiren birileri olduğunu görmenizi ve sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi istedik dediler. Şehit ÇOBANOĞLU’ nun annesi bu acının farklı bir acı olduğunu, onurlu bir görev yaparken şehit düşmesi bizleri gururlandırıyor dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Taner ÇOBANOĞLU’ na ve tüm şehitlere Allahtan rahmet, ÇOBANOĞLU ailesine ve tüm şehit ailelerine baş sağlığı diledi.

 

Paylaş