AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak 2013-2016 yılları arasında İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Avrupa yakası Aile ve Toplum Hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı olarak görev allan Sayın Erkut ÖNEŞ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Bursa İl Müdürlüğüne atanandı. Sayın ÖNEŞ i yönetim olarak ziyaret ettik.

Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine başlayan Sayın Erkut ÖNEŞ dernek yönetimini makamında karşıladı. Yönetim olarak kendimizi tanıtarak yeni görevinin hayırlara vesile olmasını ve başarılar temenni ettik. Sayın ÖNEŞ e gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntılar dan ve son günlerde yaşanan gazi ve şehit ailelerine verilen kartlarda gazi ve şehit ailesi yazmaması ama 675 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile verilen kartlarda gazi ve şehit ailesi yazmasının bizleri rahatsız ettiğini gazi ve şehit ayrımının yapılmamasını ve diğer konularda gerekli çalışmaların yapılmasını talep ettik.

Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlük görevine atanan Sayın Erkut ÖNEŞ e bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı şahım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

  

Paylaş