ERZURUM BÖLGE KOMUTANINDAN GAZİ’ Yİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı gazi Metin ŞENOL’ u Bursa İl Jandarma Komutanı olan Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU ziyaret etti.

Dernek Başkanı ŞENOL Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU Jandarma Genel Komutanlığı Plan ve Prensipler Başkanlığı görevini yürütürken 15 Temmuz gecesi darbe girişimini duyan Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU yanına sadece beylik tabancasını alarak sivil kıyafetlerle bir otomobile binip Jandarma Genel Komutanlığına gitmiş, nizamiyede darbecilerle çatışmaya girmiştir.  Takviye gelen PÖH ve JÖAK timleri Tuğgeneral HACIOĞLU’ nun sevk ve idaresinde sabaha kadar darbecilerle mücadele ederken, darbecilere ağır zayiat verdirilmişti. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Bursa İl Jandarma Komutanlığı görevine getirilen Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkalılığı olarak iki yıl çalışma fırsatları olduğunu, iki yıl boyunca gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgi ve alaka ailelerin taktirini kazanmasına sebep olduğu gibi gönüllerine de taht kurmuştur. Birçok projeye öncülük eden elinden geleni esirgemeyen ve bizlerin daima önünde yürüyen aslan yürekli biriydi. Yayımlanan Kararnameyle Tümgeneralliğe terfi ederken bu komutanımızın bizlerden ayrılma sebebi olacaktı bu yüzden de buruk bir sevinç yaşadık olsun bu komutanımızı daha iyi yerlere geleceğinin göstergesiydi ve öylede oldu. Komutanımız Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı görevine getirildi.       

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı görevine getirilen Tümgeneral Ahmet HACIOĞLU’ nun alçak gönüllülüğü halktan biri olması her davranışı içten ve samimi oluşu bizlerin kendisinde bırakmış olduğumuz izlenimlerin neticesinde görev bölgesi olan Artvin İli Oruçlu Köyünde olan evimize kadar gelerek bizleri ziyaret etmesine vesile olmuştur. Tekrardan kendisi ile bir arada olmanın hazını ve sevincini ben ve ailem yaşadık.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olar Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Ahmet HACIOĞLU’ na gazi ve şehit aileleri adına yeni görevinde başarılar diledi.    

 

Paylaş