BURTOM’DAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK

Bursa İlinde faaliyet gösteren BURTOM Merkezleri olarak gazi ve şehit ailelerine destek vermek istemekteler.

Burtom Özel Sağlık Tesisleri A.Ş.1994 Eylül ayında kurucumuz Uzm.Dr. Erol KILIÇ tarafından kurulmuş ve ilk Tıbbi cihazı olan Bilgisayarlı Tomografi , Doppler Ultrasonografi ve çift masa çift tüplü Röntgen cihazı ile 1994 Yılı Ekim ayında ilk şubesiyle hizmete başlamıştır. 1997 yılında BURTOM-EMAR Manyetik Rezonans görüntüleme merkezi olarak Heykel/Bursa adresinde ikinci şubesini hizmete sokmuştur. 2000 yılında BETAMAR Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş. Altıparmak/Bursa adresinde kurulmuş ve ileri Manyetik Rezonans görüntülemede 3. Şube olarak hizmete başlamıştır. Aynı yıl Sağlık Bakanlığının Kamu hastanelerinde görüntüleme hizmeti alımına başlamasıyla Türkiye’de kamuya önce Bilgisayarlı Tomografi daha sonra Manyetik Rezonans hizmeti satan ilk firma BURTOM olmuştur. 2003 yılında tanı spektrumunu tamamlama isteği ve gayreti ile Burtom Tıbbı Tahlil Laboratuvarını hizmete açmıştır. 2004 yılında kapalı alan korkusu olan hastalara hizmet vermek amaçlı Açık MR hizmete eklenmiştir. Aynı yıllarda BURTOM tıbbi görüntülemedeki tüm röntgen sistemlerini dijital sisteme dönüştürmüş, ultrasonografide dört boyutlu sistemlere geçilmiş, dental görüntülemede panoramik-sefalometrik ve dental volumetrik tomografi , dijital mamografi ,  multislice bilgisayarlı tomografi ve yüksek teslalı MR cihazları kullanılmaya başlanmıştır. 2007 yılında BİYOFİZ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal merkezi hizmete başlamış 2010 yılında Nilüfer ilçemize taşınarak BURFİZ A.Ş. olarak BURTOM-BİYOFİZ Tıp Merkezi olarak hizmete başlamış, tüm branşlarda hizmet veren ancak ağırlıklı olarak Fizik Tedavi ve rehabilitasyon , romatoloji gibi kas iskelet sistemi hastalıklarının tedavisi ön planda tutulmuştur. 2009 yılında Bursa Çekirge caddesinde Bursa Villa Biçen Şubesi, 2013 yılında Bursa Mudanya yolunda Esentepe şubesi, 2015 Yılında Bursa Fatih Sultan Mehmet bulvarında FSM şubesi devreye girmiştir. 2011 yılında Tanı hizmetlerini bütünlemek adına PET/CT ve Gama Kamera ile nükleer tıp hizmetleri başlamıştır. 2012 yılında iş kanunu kapsamında işletmelere hizmet vermek amaçlı BURTOM Ortak Sağlık ve Güvenlik birimleri şirketi kurularak hizmete başlanmıştır. 2015 yılında Mudanya’da BURTOM-BİYOFİZ Tıp merkezi olarak 2. Tıp merkezi şubesi hizmet ağına eklenmiştir. 2017 yılında Bursa’nın gözde sağlık kuruluşu Konur Cerrahi Tıp Merkezi Burtom Sağlık Grubu’na dâhil edilmiştir. 2018 yılının Şubat ayında Bursa-İzmir karayolu üzerinde Burtom Tıp Merkezi Özlüce hizmet vermeye başlamıştır.

Bugün itibari ile Burtom Sağlık Grubu adı altında beş şirket, dört özel görüntüleme şubesi, kamu hastanelerinde hizmet alım kapsamında görüntüleme merkezleri, biri cerrahi operasyonların da yapıldığı dört tıp merkezi, OSGB ile beraber yaklaşık 600'e yakın çalışan ile birçok ilde sağlık hizmetleri vermektedir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, yönetim Kurulunda Şehit Babası İsmail GÖKÇEN ve Gazi Yunus ALTIN ile BURTOM’ u ziyaret ederek BURTOM İlk Yardım Mes Müdürü Doğan KARADAĞ, BURTOM Anlaşmalı Kurumlar Müdürü M. Nasıh ÇELENLİGİL, BURTOM Satış Pazarlama Koordinatörü Turhan ŞENTÜRK ile görüşerek gazi ve şehit ailelerinin kurumlarından faydalanması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmeler neticesinde Fizik tedavi ve Rehabilitasyon konularında yardımcı olabileceklerini ifade etmişlerdir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, BURTOM Yetkililerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş