GAZİ ŞEHİT SENDİKASINDAN ZİYARET

Bursa İlinde faaliyet gösteren şehit gazi vatanseverler sendikasından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret.

Türkiye genelinde yeni faaliyete başlayan Şehit Gazi Tüm Vatansever Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Bursa Temsilcileri Kaan ASMA, Mikail DURAN gazi ve şehit aileleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ u ziyaret etmişlerdir. Ziyaretlerinin sebebi Sendikanın kurulumunda vermiş olduğu destekten dolayı Sendika Başkanı Fatih OCAK adına Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ a Plaket sunuldu.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Sendikanın kuruluşundan bugüne kadar Gazi Coşkun SEVUK ve faaliyette yer alan kişilere desteklerini esirgemediğini bundan sonraki faaliyetlerde de destek verip, kurum ve kuruluşlarda görev yapan gazi ve şehit ailelerinin hak ve hukukları konularında mücadele vereceklerini ifade ederken şehit gazi vatanseverler sendika Başkanı Sayın Fatih OCAK, Yönetim kurulu üyesi Coşkun SEVUK,  Bursa Temsilcileri Kaan ASMA, Mikail DURAN ve yönetimlerine teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş