ÖĞRETMENLERDEN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini Özlüce Anadolu Lisesi Öğretmenleri ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kuruluyla Özlüce Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Ayşe İBOOĞLU, Aylin BİRCAN makamında ağırlayarak dernek ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Özlüce Anadolu Lisesi Öğretmenleri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası nedeni ile ziyaret ettiklerini bu vesile ile gazi ve şehitlerimizi temsil eden siz değerli gazi ve şehit aileleri ile bir arada olmak istediklerini belirttiler. Özlüce Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Ayşe İBOOĞLU ve Aylin BİRCAN okul, şahıs olarak ellerinden gelen katkıyı sunmak istediklerini ifade ederken Bursa ve İlçelerinde Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma programları gerçekleştirilen Okullardan haberdar olduklarını ve okullarında da öğrencilere konferans verilmesi talebinde bulundular.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, 19.03.2019 29.03.2019 tarihleri arasında Bursa İl ve İlçelerinde 66 okulda Komutanların, Gazi ve Şehit ailelerinin katılımı ile konferans verdiklerini talep geldiği takdir de okullarında da verebileceklerini söyledi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Özlüce Anadolu Lisesi Öğretmenlerine göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı şahsı ve aileleri adına taşkürelerini iletti.     

 

Paylaş