ŞEHİT FEDAİ ÇAKIR’IN ARKADAŞLARINDAN VEFA

05.09.1994 tarihinde Şırnak İli Beytüşşebap İlçesi Kel Mehmet dağlarında terör örgütleri ile girilen çatışmada şehit düşmüştür. Şehidin Naaş ı Bursa İli Mustafakemalpaşa İlçesi Çeltikçi Köyü Şehitliğinde bulunmaktadır.

1994 yılında Güneydoğu da Şehit Fedai ÇAKIR ile beraber askerlik yapan arkadaşları askerlik görevlerini bitirdikten sonra memleketlerine dönmüşlerdir. Şehit Fedai ÇAKIR’ ın ailesini ziyaret etmek isteyen arkadaşları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ile irtibata geçerek aileyi çeşitli illerden 34 arkadaşı ile birlikte ziyaret etmek istediklerini ifade etmişlerdir. 21.10.2018 tarihinde Mustafakemalpaşa İlçe Jandarma Komutanı Emre KAVAK, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi, şehidin Komutanı ve asker arkadaşları ile beraber şehit ailesini evinde ziyaret ederek, oradan şehit ailesi ve katılımcılarla beraber Şehitlik Anıtına geçildi. Şehitlik Anıtında yapılan dualarla program sona erdi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür ederken şehidimize Allahtan rahmet geride kalan ailesi ve sevenlerine sabırlar diledi.

 

Paylaş