VALİ İZZETTİN KÜÇÜK’Ü ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Bursa Valisi Sayın İzzettin KÜÇÜK’ ü makamında ziyaret.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın yayımlamış olduğu Valiler kararnamesi ile görev süresi dolan Sayın İzzettin KÜÇÜK’ ü Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Babası Ali TAŞTAN, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Sayın KÜÇÜK’ e gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı ve dernek binasının yeniden inşasına vermiş oldukları destekten dolayı gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

Bursa Valisi Sayın İzzettin KÜÇÜK, “iki buçuk yıldır Bursa Valisi olarak görev yaptım. Bu süre zarfında gazi ve şehit ailelerine borcumuz olduğundan dolayı ve bu borcumuzu ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimizin bilincinde olup Bursa da ve bu ülke için canlarını ve uzuvlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine gerekli hassasiyeti ve önemi göstermek için elimden gelen her türlü imkânı sunmaya gayret ettim. Bursa gibi güzel bir şehir de Valilik yapıp sizleri tanımaktan ve beraber olmaktan onur duyduğumu ve bundan sonra da her zaman gazi ve şehit ailelerine destek olup onların acısını paylaşmak için elimden gelen desteği vereceğim.” dedi.

 

Paylaş