ŞEHİT İPEKTEN AİLESİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Başkanı Sadık GÜRAY ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yenişehir ilçesi Mecidiye Köyünde ikamet eden Şehit annesi Asiye İPEKTEN ve Şehit babası Hüseyin İPEKTEN’ i evlerinde ziyaret ettiler.

1998 yılında oğulları HİKMET İPEKTEN’ i Şehit veren anne-baba hayatlarını buruk şekilde idame ettiklerini, geride kalan tek evlatlarına tutunarak hayat mücadelesi verdiklerini belirttiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL kendisini de bir evlatları olarak kabul etmelerini ve her koşulda yanlarında olduğunu söylediler.

Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Başkanı Sadık GÜRAY’ da bu Vatanın bölünmez bütünlüğü için, bayrak inmesin, ezanlar susmasın, bizler rahat bir şekilde hayatlarımızı idame ettirebilelim diye evlatlarını Şehit veren anne-babaya şükranlarını sunarken kendileri için yapabilecekleri ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Şehit annesi Asiye İPEKTEN ve Şehit babası Hüseyin İPEKTEN 12 kişilik kalabalık bir grubu evlerinde ağırlamaktan ve kendilerini sayarak ziyarete gelen başta Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Başkanı Sadık GÜRAY ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ederek kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ettiler.

Paylaş