AK PARTİ NİLÜFER İLÇE BAŞKANLIĞINDAN DERNEĞE ZİYARET

Ak Parti Nilüfer İlçe Başbakanlığı görevine getirilen Ufuk AY Yönetim Kurulu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Sayın Ufuk AY’ ın ve yönetim kurulunu derneklerini ziyaret ettiklerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Sayın Ufuk AY’ a yeni görevinde başarılar diledi. Gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarını dile getirirken dernek hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Dernek Başkanı ŞENOL, İktidar Partisi olarak gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarının giderilmesi konusunda kendilerinden taleplerinin olduğunu bu konuda da desteklerini talep etmiştir.

Ak Parti Nilüfer İlçe Başbakanlığı görevine getirilen Ufuk AY, Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak gerek şahsım gerek bundan önceki İlçe Başkanlarım şehit ve gazi ailelerine destek olmuşlardır. Bizlere ifade etmiş olduğunuz sıkıntılar konusunda değerlendirmeler yaparak Bursa Milletvekilleri ile tekrardan ziyaret gerçekleştirerek, konuların ele alınmasını ve gündeme getirilmesi konusunda destek vereceklerini dile getirmiştir. Dernek te gazi ve şehit aileleri i,le bir araya gelmek bizleri son derece mutlu etmiştir. Gerek Dernek Başkanıma gerek gazi ve şehit ailelerinin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Ak Parti Nilüfer İlçe Başbakanı Ufuk AY, Bayram Ali YUSUFOĞLU, Elif ŞEN, İlhan ASLAN ve Ersin TURAN’ a anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.   

 

Paylaş