MANİSA’ DAN  ACI HABER

Manisa’ nın Kula İlçesinde cinnet geçiren bir asker, silahla vurduğu üç arkadaşını şehit edip üç arkadaşını da yaraladıktan sonra intihar etti.

Manisa’ nın Kula İlçesindeki Jandarma Karakolunda gece geç saatlerde yaşanan olayda cinnet geçirdiği sanılan asker kovuşta silahla ateş açması sonucunda üç asker şehit oldu üç asker de Salihli Devlet Hastanesine kaldırılırken cinnet geçiren askerinde intihar ettiği söylendi. Manisa’ nın Kula İlçesinde yaşanan acı olayın ardından olayda şehit olan askerler için Manisa Jandarma Alay Komutanlığında düzenlenen törenden sonra Jandarma Er Onur SÜNNÜOĞLU’ nun naaşı İzmir’ e, Jandarma Er Mümin PINARDAĞ’ ın naşı Bursa Osmangazi Demirtaş Mahallesine uğurlandı.

Şehit Jandarma ER Mümin PINARDAĞ’ ın naası 12.07.2017 tarihinde Çarşamba günü Mihraplı Cami inde kılınacak olan öğle namazına müteakip kaldırılıp Demirtaş Mahallesinde bulunan aile mezarlığına defnedilecektir.

Manisa ‘ nın Kula İlçesinde yaşanan bu acı olayda hayatlarını baharında olan Şehitlerimize Cenab-ı Allah tan rahmet, ailesine, sevenlerine, silah arkadaşlarına ve Türk Milletine sabırlar dilerken yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN 

Paylaş