BURSA ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI

Şırnak'ta Gabar bölgesinde yürütülen operasyon sırasında teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ünal OLĞUN,  Bursa'nın Gürsu ilçesinde düzenlenen törenle uğurlandı.

OLĞUN' un ay yıldızlı bayrağa sarılı cenazesi, önce Gürsu ilçesi İstiklal Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Cenaze, şehidin eşi Ceylan, babası Asım ve annesi Güleser OLĞUN ile akrabaları ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla helallik alınmasının ardından Gürsu Merkez Camisi'ne götürüldü.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan ÇAVUŞOĞLU, Bursa Valisi Yakup CANPOLAT, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan SARAÇ, İl Emniyet Müdür Vekili Cahit ŞAHİN, eski bakanlar Faruk ÇELİK ve Efkan ALA, bazı milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, TÜMŞAD Dernek başkanı ile üyeleri, TMGD üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin naşı kılınan cenaze namazının ardından Gürsu İlçe Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

 

Paylaş