AİLE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

BURSA Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Muhammer DOĞAN Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimizi iadeyi ziyarette bulundular.

BURSA Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Muhammer DOĞAN, İl Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAK ve İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKAÇ' ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu Gazi ve Şehit aileleri ile il Müdürü Sayın DOĞAN ile Müdür Yardımcılarını derneklerinde ağırladılar. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Yerleşke hakkında bilgi verdikten sonra dernek yerleşkesini beraber gezdiler. Daha sonra Dernek Başkanı ŞENOL Gazi ve Şehit ailelerinin sorunlarını ve yasal mevzuatlarda yaşadıkları sorunları ilettiler.

BURSA Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Muhammer DOĞAN Gazi ve Şehit aileleri benim için değerlidirler, o yüzden şahsım ve kurumum olarak ailelerime ne yapsam azdır, bu düşünce ile elimden gelen desteği vermeye her zaman hazır olduğunu ifade ettiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL’ a, Yönetim Kurulu Gazi ve Şehit ailelerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL bu ziyaretlerin dolayı BURSA Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Muhammer DOĞAN ve İl Müdür Yardımcılarına şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkür ettiler.

 

Paylaş