DSİ 1. BÖLGE GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, yönetimi ve DSİ de çalışan gaziler ile beraber bölge müdürüne ziyaret gerçekleştirdiler.  

Devlet Su İşleri Karabük şube Müdürlüğü Kastamonu bölge müdür yardımcılığı gibi görevlerde bulunduktan sonra görevinde yükselmeye devam eden başarılı bürokratlardan Hayati Çelenk Bursa 1.bölge müdürü olmuştur. Bölge Müdürlüğü görevine gelen Hayati ÇELENK’ i Bursa Gazi ve Şehit aileleri derneği olarak ziyaret ederek, dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmuşlardır. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, DSİ Bursa 1. Bölge Müdürüne kurumlarında çalışan gazi ve şehit yakınlarına göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletirken kendilerine dernek Plaketi sunmuştur.

 DSİ Bursa 1.Bölge Müdürü Hayati ÇELENK de görevde bulunduğum İller de ve Bursa da gazi ve şehit ailelerine her zaman gerekli desteği verdim ve bundan sonrada elimden gelen desteği vereceğim çünkü bu ülke için en sevdikleri varlıkları olan çocuklarını ve uzuvlarını, feda eden vatan evlatlarına hiçbir şekilde haklarını ödeyemeyiz, onlar bizim değerlerimizdir dedi.

 

Paylaş