YAŞAR DOĞU DERNEĞİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimi, Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneğini ziyarette bulundular.

Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Dursun KOÇ çalışmalarını Emek Mahallesinde sürdürmekteydi. Yönetim kurulu ile beraber almış oldukları karar doğrultusunda yeni dernek binalarını Yunuseli mahallesine taşıyarak faaliyetlerini burada sürdürmeye devam etmektelerdir. Gazi ve şehit aileleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Dursun KLOÇ’ u makamında ziyaret ederek yeni yerlerini hayırlı olmasını ve geçirmiş olduğu kazadan dolayı kendisine şahsı ve yöneyimi adına geçmiş olsun dileklerini ileterek kendisine Türk Bayrağı hediye etti. Dernek Başkanı Dursun KOÇ, dernekçilik anlayışını ve çalışmalarını Yunuseli mahallesi içinde yapmak istediğinden dolayı mahalle muhtarlığına aday olmuştur. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine ve ekibine başarılar dileriz.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, makamında kendilerini ağırlayan Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Dursun KOÇ ve ekibine ilgi ve alakaları için teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş