BAŞKAN ŞENOL’A TEŞEKKÜR BELGESİ

Nilüfer Kaymakamı Avni ORAL, Nilüfer Kaymakamlığı görevine başladığı dönemde Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmiştir.

Nilüfer Kaymakamı Sayın ORAL, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ a Nilüfer Kaymakamlığı Mütevelli Heyetinde görev yapması için davette bulunmuştur. 2018 yılında görev yapan Dernek Başkanı yılsonu itibariyle görevi sona ermiştir. Nilüfer Kaymakamı Sayın Avni ORAL’ ın düzenlemiş olduğu yemekte bir araya gelen Mütevelli Heyetinden ayrılan Dernek Başkanı Metin ŞENOL, işveren Necmi BAYRAM, Muhtar Yılmaz ULUDAĞ’ a vermiş oldukları hizmetten dolayı Sayın ORAL tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, bu göreve bizleri layık gören başta Nilüfer Kaymakamı Sayın Avni ORAL, Vakıf Müdürü Sayın Hanife KALYONCU ve çalışma ekibine, ayrıca Mütevelli Heyetinden görev alan birbirinden değerli Müdürlere, İşveren Muhtar ve STK temsilcilerine teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş