ŞEHİT BABASI TURAN KÖROĞLU' NU ZİYARET

ŞEHİT BABASI TURAN KÖROĞLU' NU ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit babası Turan KÖROĞLU’ nu evinde ziyaret ettiler.

1999-2003 yıllarında Işıklar Askeri Lisesinden mezun olan ve daha sonra Özel Kuvvetlerde görev alan Üsteğmen Aykut KÖROĞLU, 15.10.2012 tarihinde Hakkari İli Çukurca İlçesi Kazan Vadisi bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Şehit düşmüştür. Şehit Babası Turan KÖROĞLU oğlunun Şehadet haberini aldıktan sonra her geçen gün psikolojik olarak rahatsızlanmış yapılan gerekli tedavilerden sonuç alınamadığından dolayı hastalığı ilerlemiştir. Daha sonraki süreçte Şehit Babası Turan KÖROĞLU yatağa bağımlı kalmıştır. Şehit babasına kurum doktorları ve belediye personeli gerekli destekleri verseler de yeterli olmadığı ailesi tarafından söylenmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Babası Turan KÖROĞLU’ na bakan eşi Nurdan KÖROĞLU’ na geçmiş olsun dileklerini ileterek yapabilecekleri her konuda kendilerine destek olmaya hazır olduklarını bildirdi.

Paylaş