BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE VEFA GECESİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi kültür şube müdürlüğü koordinatörlüğünde Gençleşen Türküler Proje Topluluğu İşbirliğinin katkılarıyla, Şehitler ve gazilere saygı ve vefa gecesi düzenlendi. 

Kültür Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen Gençleşen Türküler Gençlik Koroları Proje Topluluğu tayyare kültür merkezinde koro şefi Erdinç ERTÜZE’ nin sunum ve yönetimiyle tarihimizde önemli yeri olan türküleri seslendirirdiler. Şair ve yazarlık yapan önceki dönem Milletvekili Faruk ANBARCIOĞLU ve Muharip Gaziler Dernek Başkanı Muzaffer UYER’ da şiirleriyle yaşanmışları anlatmaya çalışırken, gençleşen türküler geceye türküleriyle hayat verdi. Geceye gazi ve şehit ailelerinin yanı sıra çık sayıda vatandaş katılım sağladı.

Türkiye Harp Malulü gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Şehitlere ve Gazilere saygı ve vefa gecesine destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Alinur AKTAŞ, Şef Erdinç ERTÜZE ile ses ve saz sanatçılarına şahsı ve gazi, şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.       

Paylaş