BOZBEY’ DEN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Metin Şenol, şehit ve gazi aileleri ile gazilerin yer aldığı buluşmada Bozbey, şehit aileleri ve gazilerin önerileri ve taleplerini aldı, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu. Yaşanılan sorunları iyi bildiğini belirten Mustafa Bozbey, sorunların giderilmesi noktasında Şehit aileleri,  gaziler ve aileleriyle  birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi. Bozbey, "Şehit ve gazi ailelerimiz ile gazilerimizi asla unutmamamız gerekiyor. Bu vatanın bütünlüğü için bedel ödemiş insanlar olarak sizlere bugüne kadar destek olduk ama bu desteklerin az olduğunu düşünenlerdenim. İnşallah 31 Mart'tan itibaren eğer Bursa halkı bizi destekler ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bize yetki ve sorumluluk verirse, inanıyorum ki sizlerle birlikte şehit ve gazi aileleri ile gazilerimizin yaşadığı sorunları birlikte ortadan kaldıracağız.  Aynı zamanda derneğimizin sosyal faaliyetler gerçekleştirme konusunda yaşadığı sorunları da biliyoruz. Duyarlı ve önemli adımlar atarak, bu sorunları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bunu yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Şehit ve gazi aileleri ile gazilerin sorunlarını dert edinen biri olduğunu ifade eden Mustafa Bozbey,  ülkenin bütünlüğü ve geleceği için bedel ödemiş insanların yaşamda mutlu olabilecekleri ortamlar hazırlama sorumluluğu içinde olduklarını da vurguladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol da yaşanılan sorunlara dikkat çekti. Şenol, "Ülke için bedel ödemiş gazi ve şehit aileleri, çocukları ve eşleri olarak birçok sıkıntı yaşıyoruz. Zaman zaman şahsınızdan ve ekibinizden de taleplerde bulunduk. Üyelerimiz ve üyemiz olmayan ailelerimize yasal hak, sosyal aktivite ve rehabilitasyon konusunda elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz" dedi.

Zor durumda olan gazi ve şehit aileleri olduğunu belirten Şenol, taleplerini de dile getirdi. Şenol, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden rehabilitasyon desteği, gazi ve şehit ailelerinin  kalabileceği, bünyesinde doktoru olan bir sosyal tesis istediklerini ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'e 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar dileyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol, "Nilüfer'de gülümseyen yüzleri gördük. İnşallah Bursa'da da bu şekilde gülümseyen yüzleri görürüz. Seçildiğiniz taktir de güzel projelere imza atarsınız" ifadelerini kullandı.

Talepleri değerlendireceklerini söyleyen Mustafa Bozbey, şehit ve gazi ailelerinin Bursaspor maçlarını  stadyumda izlemeleri için de imkân oluşturacaklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol, gazi, şehit ve gazi aileleriyle birlikte Şehitlik Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Paylaş