BAİDD DERNEĞİNDEN TÜMŞAD A ZİYARET

Bursa Azerbaycan İnovasyon ve Dayanışma Derneğinden, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına ziyaret.

Bursa Azerbaycan İnovasyon ve Dayanışma Dernek Başkanı Latife NAĞDALİVA, Genel Sekreter Ahmet EVDALI, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular. Dernek Başkanı Latife NAĞDALİVA, Dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Azerbaycan da yaşanan savaşlar sonrası ülkelerindeki gazi ve şehit aileleri ile Bursa’ da yaşayan gazi ve şehit ailelerini kardeş aileler olarak bir araya getirmek istediklerini, bu bağlamda bir ve ya iki aileyi evlerinde ziyaret etmek aileler ile zaman geçirmek istediklerin söyledi. Dernek Başkanı Latife NAĞDALİVA Bursa’ da bulunan aileleri iler ki dönemlerde kendi ülkelerine de ağırlayarak kardeşlik bağlarının güçlenmesini istediklerini ifade etti. Dernek Başkanı Latife NAĞDALİVA, Azerbaycan’ dan gelecek olan şehit ailelerini, Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ ve Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin AKTEMUR’ u da ziyaret etmek istediklerini ifade ederken, kendilerini ağırlayan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Azerbaycan İnovasyon ve Dayanışma Dernek Başkanı Latife NAĞDALİVA ve Genel Sekreter Ahmet EVDALI’ ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerden sonra, dost ve kardeş ülke olan, Azerbaycan’ dan gelecek olan gazi ve şehit ailelerine gazi ve şehit ailelerimiz olarak her katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Paylaş