SADETTİN TÜRKÜN ORTAOKULU

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Sadettin Türkün Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı yönetiminde bulunan gazi ve şehit aileleri ile beraber ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Gazi Metin ŞENOL Okul Müdürü Sayın Asım ALTUNTAŞ’ ı ve öğretmenlerle bir araya gelerek okul hakkında bilgi edinirken dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Okul yönetiminin 18 Mart Çanakkale Zaferinin kutlamaları sebebiyle düzenlemiş oldukları programda öğrencilerle bir araya geldiler. Programda öğrencilerle bir araya gelen gazi ve şehit aileleri öğrencilere gazi ve şehitliği anlatırken kendi yaşamış oldukları sıkıntıları anlatıp öğrencilerin sorularına cevap verildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL Sadettin Türkün Ortaokulu Müdürü Asım ALTUNTAŞ’ a Öğretmenlere ve öğrencilere göstermiş oldukları yakın ilgi için şahsı ve gazi, şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş