GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN GELENEKSEL MEVLİT PROGRAMI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak tüm şehitlerimiz ile ahirete intikal etmiş gazilerimize mevlit programı düzenlenmiştir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, derneklerinin 104 yıllık tarihi olduğunu, 18 Haziran 1983 yılında 2847 sayılı kanunla askeri dernek statüsüne alındığını, derneğin kuruluş gününde yönetim kurulu kararı ile geleneksel hale getirilmiş olan mevlit programını her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm gazi ve şehit aileleri ile beraber gerçekleştirildiğini ifade etti. Tüm Şehitlerimize ve ahirete intikal etmiş Gazilerimize Allahtan rahmet, geride kalan ailelerine ve sevenlerine sabırlar diledi.

Mevlit programı; ailelerin ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Murat DEMİR, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Erkan ALBAYRAK, Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanı Mehmet ÇİMEN, Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutan Yardımcısı Latif OYGÜR, İl Merkez Komutan Yardımcısı Binbaşı Özkan YENİGÜN, İl Jandarma Komutan Personel Şube Müdürü Mehmet Fidan MUTLU ve askeri erkan, TEMAD Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ ve yönetimi, Emekli Subaylar Dernek Başkanı Kadir ARSLAN, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Muzaffer UYAR ve Yönetimi, Nilüfer Musiki Dernek Başkanı Haluk TAŞKESER, Tümsiad Yönetim Kurulu üyesi Ahmet ÇİÇEKAY in katılımları ile gerçekleşmiştir.

 

Paylaş