BURSA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi ve Eskişehir Şube Başkanı ile Bursa Orman Bölge Müdürünü ziyarette bulunuldu.

Bursa Orman Bölge Müdürü Yalçın AKIN’ ı Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetimi ile Eskişehir Şube Başkanı Hacı ŞAHİN ziyarette bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Eskişehir Şube Başkanı Hacı ŞAHİN, gazi ve şehit ailelerinin kurumlar da yaşamış oldukları sıkıntılar ile ilgili Bursa Orman Bölge Müdürü Sayın Yalçın AKIN’ a bilgilendirmede bulunmuşlardır. Bursa Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarından bahseden dernek başkanı Metin ŞENOL, bu sıkıntıların çözümü konusunda Sayın Bölge Müdürümüzün desteklerini talep ettiklerini dile getirmiştir. Sayın AKIN Bursa Orman Bölge Müdürlüğü olarak gazi ve şehit ailelerine gerekli tüm desteği verdiklerini ve bundan sonra da vereceğini, ihtiyaç olduğunda desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ettiler.

 Dernek Başkanı Metin ŞENOL, gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Sayın Yalçın AKIN’ a teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş