İYİ PARTİ NİLÜFER İLÇE BAŞKANLIĞINDAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ZİYARETİ

İyi Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü, İlçe Gençlik Başkanı İbrahim Alp Yılmaz ve Yönetimi, İyi Parti Nilüfer İlçe Başkan Yardımcıları Sedat Atabay, Sungur Fizan Ve Yöneticilerimiz Hülya Aslan ve İsmail Akdemir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

İyi Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı derneğimizi ziyaret ederek dernek yönetimi, şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldiler. Sayın ÖNCÜ, şehit ve gazi ailelerine İyi Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak gerekli hassasiyeti ve özeni göstermekteyiz. Bugünde siz değerli ailelerle beraber olup bir nebze de olsa gönüllerinizi kazanıp sizlerin yanında olmak istedik dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL,  İyi Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü, İlçe Gençlik Başkanı İbrahim Alp Yılmaz ve Yönetimi, İyi Parti Nilüfer İlçe Başkan Yardımcıları Sedat Atabay, Sungur Fizan Ve Yöneticilerimiz Hülya Aslan ve İsmail Akdemir’ e göstermiş oldukları ilgi, alaka ve hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş