GEMLİK BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur SERTASLAN ’ ı ziyaret ettik.

1971 yılında Gemlik’te dünyaya gelen Mehmet Uğur Sertaslan orta öğrenimini Gemlik Lisesinde tamamlamış, üniversite eğitimi için Afyon’a gitmiş, Afyon Meslek Yüksek Okulu inşaat bölümünden mezun olmuştur. Ailesi ile birlikte Gemlik’te nakliye sektöründe iş hayatına devam etmektedir. 2019 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerinde Bursa Gemlik Belediye Başkanı seçilerek göreve başlamıştır.

Dernek Yönetimi olarak Sayın SERTASLAN’ ı makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, derneğimizin kamu yararına çalışan ve 1983 de kurulan resmi bir dernek olduğunu, gazi ve şehit ailelerine hizmet ettiğimizi ifade ettik. Ziyarete Gemlik temsilciliği başkanı Hüseyin BIÇAKÇI da iştirak ederek Gemlik te ki şehitlik ve diğer şehit kabirleri ile ilgili durum ve taleplerini iletti.

Sayın SERTASLAN, bulunduğu makam gereği her daim gazi ve şehit aileleriyle beraber olduğunu, gerekli hassasiyeti gösterdiğini ve bundan sonra da hem şahsı hem de kurum olarak göstereceğini ifade etti. Gemlik te ve diğer ilçelerde yaşayan şehit ailelerinin sorunlarını bildiklerini, bu konulara yabancı olmadıklarını ve gerekli özeni göstereceklerinin altını çizdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Sayın Mehmet Uğur SERTASLAN ’ a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Paylaş