02.09.2015 Tarihinde gezilerimize ve ziyaretlerimize Mudanya ilçemizde bulunan üye olan ve olmayan ailelerimizi ziyaretlerimizi yapmaya derneğimiz hakkında ve çalışmaları konusunda bilgilendirmeler de bulunup gazi ve şehit ailelerini derneğimize davet etmekteyiz. Kendilerinden şikayet ve öneriler konularını değerlendirip gerekli bildirim ve düzenlemeler konusunda çalışmalar başlatacağımızı kendilerinden de bizlere yardımcı olma konusunda desteklerini ve katkılarını sunmalarını istedik. Dernek tarafından aranmaları kendilerini fazlasıyla memnun ettiklerini bu zamana kadar bizleri arayıp soran olamadı askeriyenin dışında dediler. 

                    Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği olarak daima gazi ve şehit ailelerinin yanlarında ve emirlerinde olacağız çünkü bizle acılarla yoğrulan pişen acımızı bazen içimizde bazen de dışa vurarak yaşayan kocaman bir aileyiz. Bizleri bizlerden başka anlayacak kimseler yoktur. 

                       Bizlere zaman ayıran gazi ve şehit ailelerimize canı gönülden saygı ve sevgilerimizle her şey gönlünüzce olması dileklerimizle.

 

 

                                                                                                                                                                                                    Yönetim Kurul adına 
                                                                                                                                                                                                           Metin ŞENOL 
 

  • Etiketler:
Paylaş