AK PARTİ İL BAŞKANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi Ak Parti Bursa İl Başkanı Sayın Ayhan SALMAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bursa İlinde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mihraplı Parkında yaptırılan Anıta vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür edip gazi ve şehit ailelerinin sıkıntıları ile ilgili dosya sunup kendilerinden konularla ilgili destek talep ettiler. Bursa İl Başkanı Sayın Ayhan SALMAN, gazi ve şehit ailelerini temsil eden dernekleri bir araya toplayarak yapılan alan içerisinde gerekli çalışmaları yaparak gaziliği ve şehitliği anlatıp, alanın canlı tutulması ile ilgili gerekli destekleri vereceklerini, diğer taraftan gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları sorunlar ile ilgili gerekli Bakanlık ve kurumlarda destek olabileceklerini ifade etmişlerdir.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Ak Parti Bursa İl Başkanı Sayın Ayhan SALMAN’ a kendilerini makamlarında ağırlayarak gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletirken ziyaret anısı takdim etmiştir.

 

Paylaş