TÜMŞAD TAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜNE ZİYARET

TÜMŞAD TAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Bursa İl Sağlık Müdürünü ziyarette bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Muhasip Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Denetleme Kurul Üyesi Şehit Babası Necdet AYDIN ve Üst Kurul Üyesi Şehit Babası Ali TAŞTAN, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ’ ı makamında ziyarette bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, derneklerinin kuruluşu amacı ve Bursa Şube Başkanlığının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup, gazi ve şehit ailelerin sosyal güvenlik kanunlarında kaynaklanan sıkıntıları ifade edip gerekli desteği kendilerinden talep etti. Dernek Başkanı ŞENOL, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ kendilerine göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alakadan dolayı şahsı ve aileleri adına teşekkür etti. Şehit Babaları kendilerini tanıtıp yaşadıklarını ve sıkıntılarını ifade ederek İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ hoş sohbet ve karşılama için teşekkür ettiler.

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ görev yaptığı İllerde gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldiğini, imkânlar çerçevesinde gerekli desteklerde bulunduğunu ifade ederken, Sosyal Güvenlik Kurumu Kanun ve Mevzuatlarında yapılması gereken değişikliklerde de gerekli desteği vereceğini söyledi. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ gazi ve şehit aileleri aziz vatanın korunmasında uzuv ve canlarını feda etmişlerdir, bizlere düşen kahramanlarımızın emanetlerine sahip çıkmak olacaktır dedi. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve şehit babalarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, tüm gazi ve şehit ailelerine selam ve saygılarını iletti.

Paylaş