NİLÜFER İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri Nilüfer İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Hakan BAŞ’ ı Makamında ziyaret ettiler.

Nilüfer İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Hakan BAŞ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ u ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayarak bu güne kadar gazi ve şehit ailelerine elimizden geldiği kadar destek olduk. Bundan sonrada gerek şahsı gerek kurumu olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceklerini, Bursa Nilüfer İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak kurumda işi olan gazi ve şehit ailelerine pozitif ayrımcılık yaparak kurumda olan işlerini daha hızlı ve sıra beklemeden yapmalarını hedeflediklerini ifade ederken Son günlerde iç ve dış operasyonlarda gazi ve şehitlerimiz gelmektedir, bizler bu gün burada rahat oturup görevimizi yapıyorsak gazi ve şehitlerimizin bu ağır bedeli ödedikleri içindir. Nilüfer İlçe Sağlık Müdürü olarak gazi ve şehit ailelerine ne yapsak haklarını ödeyemeyiz derken tüm şehitlerimize Allah’ tan rahmet gazilerimize sağlıklı huzurlu bir yaşam dileklerinde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, dernek hakkında bilgilendirmelerde bulunarak Nilüfer İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Hakan BAŞ’ a bu duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür edip görevinde başarılar diledi.

  • Etiketler:
Paylaş