BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR

Bürüksel de düzenlenen AP Genel Kurulu’ nun Yunan Adaları İnsani durum başlıklı oturumunda Yunanistan’ ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisi'nin eski üyesi bağımsız AP milletvekili Lagos, "Kimsenin burada Yunan vatandaşlarının durumunu konuştuğunu duymuyoruz. Herkes göçmenlerden bahsediyor, Yunan vatandaşlarının hakları ne olacak?" Lagos, Yunan vatandaşlarının yüzde 70'inin yasa dışı göçe karşı olduğunu, ülke halkının göçmenler tarafından saldırılara uğradığını iddia etti.

Irkçı Lagos, "Bir tarafta da Türkiye var, her istediğini yapabiliyor. Ülkemize akın akın göçmen geliyor. İşte bu Türk Bayrağı, bununla ne yapılır, yırtıp atılır. Artık buna bir son vermeliyiz." diyerek kağıttan yapılmış Türk Bayrağı'nı yırtarak büyük bir provokasyona imza atmıştır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Bürüksel de düzenlenen AP Genel Kurulunda Yunanistan’ ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisi'nin eski üyesi bağımsız AP milletvekili Lagos, haddini aşarak 1071 den bu yana kanla yoğrulan topraklarımız ve rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı bayrağımıza yapmış olduğu küstahça davranışın cevabını mutlaka alacaktır. Kurtuluş Savaşında Türk ordusunun Yunan askerlerini denize döktüğünü unutmuş olmalı ki bu cüreti göstermiştir. Atalarımız bu toprakları vatan yapmak için nasıl canlarını siper ettiyse bugün de gazi ve şehit aileleri olarak ne kadar acı bedeller ödemiş olsak ta canımızın ve kanımızın son damlasına kadar bu toprakları savunmaktan ve bayrağımızı dalgalandırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK İzmir’ in kurtuluşunda kalacağı konağın önüne gelince kapının önüne Yunan Bayrağı serilmiş ve üzerine basarak geçilmesi istenmiştir.  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bir ulusun bağımsızlık simgesi olan Bayrak çiğnenemez diyerek Bayrağa olan saygısını göstermiştir. Bizler Türk ulusu olarak vatana, millete ve bayrağa saygımızı hiçbir zaman yitirmedik ve bu bilinçle yeni nesillere kutsallarımızı yaşatmaları için her daim örnek olmaya devam edeceğiz.

Bayrağımıza yapılan bu küstah davranışı, ulusumuza ve tüm insanlığa yapılmış sayarız.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.

Toprak eğer uğruna ölen varsa vatandır.   

  • Etiketler:
Paylaş