ACI VE GÖZ YAŞI

Suriye’den yine acı haber geldi. Geçen hafta 8 askerin şehit düştüğü bölgede bugün 5 askerimiz şehit olurken 5 askerimiz de yaralandı. Hain saldırıya misliyle yanıt verilirken şehit askerlerimizin isimleri belli oldu. İdlib’ de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına, Suriye rejim güçleri tarafından topçu atışı ile saldırı gerçekleştirildi.

Hain saldırıda 5 asker şehit olurken, 5 asker de yaralandı. Saldırıda şehit düşen askerlerimiz Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Halil AÇIKGÖZ ( Gaziantep ) Piyade Uzman Onbaşı Fatih SAYLAK ( Kahramanmaraş ) Uzman Onbaşı Enes ALPER ( Niğde ) Piyade Uzman Çavuş Davut ÖZCAN ( Kırıkkale ) Uzman Onbaşı İbrahim ALBAYRAK ( Kayseri ) Şehitlerimiz acısı ailelerini derin acıya boğdu. Şehitlerimizin naaşları memleketlerine uğurlanıp memleketlerinde toprağa verildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak ailelerin acısını en içten anlayan her ailenin çocuğu o ailenin geleceği, umudu ve hayalleri olduğunu bilmekteyiz. Şehit aileleri, umutlarını ve geleceklerini kaybettiler. Şehitlerimize Allah’ tan rahmet yaralı askerlerimize açıl şifalar dileriz.  

  • Etiketler:
Paylaş