ADANA’DAN ACI HABER

ADANA’DAN ACI HABER

Adana'da Kozan İlçesinde kırmızı ışık ihlali sonucu, jandarma minibüsüyle otomobilin çarpışması sonucu 2 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada 09.04.2022 tarihinde Kozan ilçesi Mansurlu kavşağında Jandarma personelini taşıyan askeri aracın kaza yaptığı. Yaşanan elim kazada iki askerin şehit olduğu, üç askerin’ de yaralandığı bilgisi verildi. 15.30 sıralarında Kozan çıkışında kırmızı ışık ihlalinde bulunan bir otomobil, seyir halindeki jandarma aracına çarpması sonucu, Jandarma aracı yaklaşık 100 metre takla atarak sürüklenmiş, İçinde bulunan 5 askeri personelden ikisi olay yerinde şehit olmuş, Yaralı askeri personelin tedavileri devam etmektedir.

Elim kazada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yusuf AVAN' ın Osmaniyeli olduğu öğrenildi. Şehit Yusuf AVAN' ın Düziçi ilçesindeki baba ocağına acı haber yetkililer tarafından verildi. Evli ve bir çocuk babası olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf AVAN' ın cenazesi Düziçi ilçesinde toprağa verildi. Elim kazada şehit düşen Astsubay Çavuş Burak ŞAHİN’ in İstanbul’daki baba evine şehadet haberi yetkililer tarafından verilirken, Şehit Şahin’in naaşı, memleketi Malatya’ da defnedildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

 

Paylaş