DORUK TIP MERKEZİ ÇALIŞANLARINDAN ZİYARET

DORUK TIP MERKEZİ ÇALIŞANLARINDAN ZİYARET

Doruk Tıp Merkezi çalışanları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sebepleri Doruk Hastanesinde 18 Mart dolayısıyla şehitlerimizi topluma anlatabilmek bir nebze de olsa bir farkındalık oluşturabilmek için Hastane girişinde İlkokul çocuklarının Çanakkale ve Şehitlikle ilgili yapmış oldukları resim ve diğer çalışmaları sergilemek, şehitlerimizi anma konusunda duyarlılık sağlamak için böyle bir çalışmayı birlikte yapmak için destek talep etmişlerdir.

Sayın Kerim KARAMAN, şehit ve gazi ailelerine Doruk Tıp Merkezi olarak gerekli hassasiyeti ve özeni göstermekteyiz. Bugünde siz değerli ailelerle beraber olup bir nebze de olsa gönüllerinizi kazanıp sizlerin yanında olmak istedik dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Doruk Tıp Merkezi Çalışanlarına göstermiş oldukları ilgi, alaka ve hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletirken gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti.

  • Etiketler:
Paylaş