YARALI GAZİMİZE ZİYARET

 

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak 3 Mayıs’ta Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Umut Azaklı’yı, evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

   Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan ve bir askerin şehit olduğu çatışmada, sırtına ve bacağına isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralanmıştı. Keskin nişancının silahından çıkan mermilerle yaralanan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Umut Azaklı, ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği GATA’daki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından taburcu edilerek evine gönderildi.

   Kahraman askerimizi evinde yönetim olarak ziyaret edip kendisi ile sohbet edip yaşadıkları hakkında bilgi aldık. Evde tedavisi devam eden ve henüz ayağa kalkamayan Umut Azaklı ile yatağının başında bir süre sohbet edip onun ve bizlerin yaşadıklarımız hakkında konuşmalar gerçekleştirdik. Kendisi, bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyen hainlere karşı yürütülen mücadele sırasında yaralandı. Olayın ardından sevk edildiği GATA’da kendisinin gerekli tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edilip evine gönderildi. Şu anda evde tedavisi devam eden Umut kardeşimiz inşallah kısa sürede iyileşecek. Kendisi durumunun iyi olduğunu söylüyor, bu da bizleri sevindirdi. Bizler, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu kendisine ilettik. İnşallah kısa sürede iyileşerek ayağa kalkacaktır. Kendisine Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz” dedik.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş